“Physis of Crete 0.3” išgautas tiesiogiai iš atrinktų alyvuogių ir tik mechaninėmis priemonėmis. Alyvuogių įvairovė kasmet auginama šeimų, turinčių gamybos tradicijas, kurios kuria aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę. Puikiai tinka salotoms ir maisto ruošimui.
Maistinė vertė:
100 ml: energetinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų – 100 ml, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 14 ml, mononesočiųjų riebalų rūgščių – 79 ml, polinesočiųjų riebalų rūgščių – 7 ml. Angliavandenių – 0 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymų – 0 g, druskos – 0 g. Cholesterolio – 0 ml.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės.
Rūgštingumas – 0,34% max;
Peroksidų skaičius – ≤20 med;
Vaško kiekis -≤250 mg/lit;
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,22; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.