“Physis of Crete 0.3” išgautas tiesiogiai iš atrinktų alyvuogių ir tik mechaninėmis priemonėmis. Alyvuogių įvairovė kasmet auginama šeimų, turinčių gamybos tradicijas, kurios kuria aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę. Puikiai tinka salotoms ir maisto ruošimui.
Maistinė vertė:
100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų – 100 ml, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 14 ml, mononesočiųjų riebalų rūgščių – 79 ml, polinesočiųjų riebalų rūgščių – 7 ml. Angliavandenių – 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g. Cholesterolio – 0 ml.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės.
Rūgštingumas – 0,34% (maks. norma 0.8 %).
Peroksidų skaičius – ≤20 med;
Vaško kiekis -≤250 mg/lit;
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,22; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family (2022 m. rudens derlius).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.