Marinuotos alyvuogės
Iš Graikijos kilusios alyvuogės labai vertinamos, kadangi graikai pirmieji pradėjo auginti bei vartoti alyvuoges. Jų ilgametė patirtis, pagarba alyvmedžiui ir tradicinis natūralus gaminimo būdas, leidžia iš alyvuogių sukurti aukštos kokybės produktus.
Alyvuogės įprastai yra žalios ir tamsios spalvos, tačiau tai nereiškia, kad jos yra skirtingų rūšių. Skirtumas tik tas, kad žaliosios yra dar ne visiškai prinokusios, todėl jos pasižymi truputį aitresniu skoniu, o prinokusios alyvuogės būna tamsios spalvos ir švelnesnio skonio. Kuo tamsesnės – tuo labiau prinokusios. Natūraliai tamsios alyvuogės nebūna juodos spalvos, jos būna tamsiai bordinės ir ne vientiso atspalvio, todėl kuomet norisi kokybiškų ir kuo natūralesnių alyvuogių labai svarbu į tai atkreipti dėmesį. Alyvuogių žinovai ir mėgėjai prioritetą teikia alyvuogėms su kauliukais. Augintojai teigia, kad išimant kauliuką yra pažeidžiama kokybė ir suprastėja skonis.
Rodoma 1–9 iš 19
-
Marinuotos alyvuogės
„Grelia” Kalamata ir žaliosios alyvuogės su raudonėliais 250 g.
3.99€ Į krepšelį -
Marinuotos alyvuogės
Žaliosios alyvuogės su česnaku ir baziliku vakuumo pakuotėje 250 g.
4.14€ Į krepšelį