“Physis of Crete 0.2” išgaunamas iš tiesiogiai atrinktų alyvuogių mechaninėmis priemonėmis. Koroneiki veislės alyvuogių įvairovė kasmet auginama šeimų, turinčių gamybos tradicijas, kurios kuria aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę. Purškiamą aliejų itin patogu naudoti. Labai patogu apipurkšti mėsą, žuvį ir daržoves kepant orkaitėje ar grilyje.
Maistinė vertė:
100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės.
Rūgštingumas – 0,29% (maks. norma 0.8 %).
Peroksidų skaičius – ≤20mEq;
Vaško kiekis -≤150mg/kg;
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,20; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family (2023 m. rudens derlius).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.