Alyvuogių pasta galima gardinti makaronus, salotas, troškinius arba tinka kaip užkandis, užtepus ant skrudintos duonelės.
Sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Maistinė vertė:
100 g: energinė vertė: 167,5 Kcal/ 703 kJ Riebalų 18,1 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 14,1 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1 g, Druskos – 0,4 g. Skaidulinių medžiagų – 3,5 g, Natrio – 1,6 g.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.