Alyvuogių aliejus „SITIA PDO 0.2”
Maistinė vertė: 100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės. Rūgštingumas – 0,29% (maks. norma 0.8 %). Peroksidų skaičius – ≤20mEq; Vaško kiekis -≤150mg/kg; Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,20; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: „Physis of Crete” by Asmarianakis Family (2023 m. rudens derlius).
Kretos čiobrelių medus. Maistinė vertė: 100 g: energinė vertė: 320 Kcal/ 1360 kJ Riebalų 0 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandenių 77,0 g, iš kurių cukrus – 77 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g. Natrio – 0 g. Apelsinų žiedų medus. Maistinė vertė: 100 g.: Energinė vertė: 320 Kcal/ 1360 kJ, Riebalų 0 g., iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0 g., Angliavandenių 77,0 g., iš kurių cukrus – 77 g., Baltymų – 0,2 g., Druskos – 0 g., Natrio – 0 g. Miško medus su šalaviju. Maistinė vertė: 100 g.: Energinė vertė: 320 Kcal/ 1360 kJ, Riebalų 0 g., iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0 g., Angliavandenių 77,0 g., iš kurių cukrus – 77 g., Baltymų – 0,2 g., Druskos – 0 g., Natrio – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Alyvuogių aliejus su sausu raudonėliu . Maistinė vertė: 100 ml: energinė vertė: 125 Kcal/ 518 kJ, Riebalų 14 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 11 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės. Rūgštingumas – 0,8% max;
Trijų skonių alyvuogių pasta: Aštrios žaliųjų alyvuogių pastos sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, raudonėlis, bazilikas, druska, aitrioji paprika, ypač tyras alyvuogių aliejus. Žaliųjų alyvuogių pastos sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus. Kalamata alyvuogių pastos sudėtis: Kalamata’s alyvuogių pasta, česnakas, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Maistinė vertė žaliųjų alyvuogių pastos: 100 g: energinė vertė: 167,5 Kcal/ 703 kJ Riebalų 18,1 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 14,1 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1 g, Druskos – 0,4 g. Skaidulinių medžiagų – 3,5 g, Natrio – 1,6 g.
Maistinė vertė Kalamata alyvuogių pastos: 100 g: energinė vertė: 245 Kcal/ 1026 kJ Riebalų 25,3 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 19,7 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g. Angliavandenių 3,4 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1,7 g, Druskos – 0,8 g. Skaidulinių medžiagų – 2,2 g, Natrio – 1,2 g.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.