Alyvuogių aliejus „Physis of Crete 0.2”
Sudedamosios dalys: ypač grynas aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, gautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaninėmis
Maistinė vertė: 100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės. Rūgštingumas – 0,29% max;
Žaliųjų alyvuogių pasta. Sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus. Maistinė vertė: 100 g: energinė vertė: 167,5 Kcal/ 703 kJ Riebalų 18,1 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 14,1 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1 g, Druskos – 0,4 g. Skaidulinių medžiagų – 3,5 g, Natrio – 1,6 g. Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Apelsinų žiedų medus. Maistinė vertė: 100 g.: Energinė vertė: 320 Kcal/ 1360 kJ, Riebalų 0 g., iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0 g., Angliavandenių 77,0 g., iš kurių cukrus – 77 g., Baltymų – 0,2 g., Druskos – 0 g., Natrio – 0 g. Laikymo sąlygos: laikyti kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Figų uogienė. Sudėtis: figos, cukrus, gliukozė, citrinos rūgštis, kalio sorbatas 0,1%, gali turėti SO2 pėdsakų. Maistinė vertė: 100g. energinė vertė: 256 kcal/1071 kJ , Riebalai: 0,7 g, Sotieji riebalai: 0 g, Angliavandeniai: 65 g, iš kurių cukrus: 50,1 g, Baltymai: 1,3 g, Druska: 0,01 g. Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Balzaminio acto kremas su čili: Sudedamosios dalys: Balzaminis actas 58% (vynuogių actas, vynuogių misos koncentratas, dažikliai: sulfitinė amoniakinė karamelė, konservantas: kalio metabisulfitas), vanduo, vynuogių sulčių koncentratas, cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, aitriųjų pipirų ekstraktas 0,07%, stabilizatorius: ksantano derva, celiuliozės derva, kvapiosios medžiagos, konservantas: kalio sorbatas. Patarimai dėl alergijos: sudėtyje yra sulfitų. Maistinė vertė: 100 ml: energinė vertė: 166 Kcal/ 692 kJ, Riebalų 0 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0 g. Angliavandenių 40,6 g, iš kurių cukrus – 35,7 g, Baltymų – 0,8 g, Druskos – 0,15 g. Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Žaliosios alyvuogės su česnaku ir baziliku:
Sudėtis: žaliosios alyvuogės, druska, bazilikas 1%, česnako drožlės 2%, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Laikymo sąlygos: laikyti žemesnėje nei +30 C temperatūroje . Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.