Alyvuogių aliejus „Physis of Crete 0.2”
Maistinė vertė: 100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės. Rūgštingumas – 0,29% max;
Trijų skonių alyvuogių pasta
Aštrios žaliųjų alyvuogių pastos sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, raudonėlis, bazilikas, druska, aitrioji paprika, ypač tyras alyvuogių aliejus. Žaliųjų alyvuogių pastos sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus. Kalamata alyvuogių pastos sudėtis: Kalamata’s alyvuogių pasta, česnakas, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus. Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Balzaminio acto kremas su medumi:
Sudedamosios dalys: Balzaminis actas 36% (vynuogių actas, vynuogių misos koncentratas, dažikliai: karamelinis dažiklis, konservantas: kalio metabisulfitas), vanduo, Graikiškas gėlių medus 10%, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, vynuogių sulčių koncentratas, stabilizatorius: ksantano derva, celiuliozės derva, kvapiosios medžiagos, konservantas: kalio sorbatas. Patarimai dėl alergijos: sudėtyje yra sulfitų.
Žaliosios alyvuogės su česnaku ir baziliku:
Sudėtis: žaliosios alyvuogės, druska, bazilikas 1%, česnako drožlės 2%, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.