Dovanų rinkinį gali sudaryti įvairių skonių alyvuogių aliejai: su citrinos žievele; su sauso česnako drožlėmis; su aitriąja paprika; su žolelėmis; su baziliku; su raudonėliu; su rozmarinu arba su juodųjų trumų skoniu.
Maistinė vertė: 100 ml: energetinė vertė: 125 Kcal/ 518 kJ, Riebalų 14 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 11 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymų – 0 g, druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės. Rūgštingumas – 0,8% max;
„Physis of Crete 0.2“ – aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
Sudedamosios dalys: ypač grynas aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, gautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaninėmis
Maistinė vertė: 100 ml: energetinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymų – 0 g, druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės. Rūgštingumas – 0,29% max; Peroksidų skaičius – ≤20mEq; Vaško kiekis -≤150mg/kg; Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,20; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.