Rankomis surinktos Kretos alyvuogių veislės „Koroneiki”. Surinktoms alyvuogėms reikia maždaug 60 dienų, kad būtų paruoštos maistui. Alyvuogės gaminamos senu tradiciniu būdu, todėl jos yra skanios valgomos vienos arba dedamos į salotas.
Maistinė vertė:
100 gr: energinė vertė: 262 Kcal/ 1078 kJ, Riebalų 27 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 3.2 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 20 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 3.5 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1.9 g, Skaidulinių medžiagų – 6.2 g. Druskos–4.6 g.
Laikymo sąlygos: laikyti žemesnėje nei +30 C temperatūroje . Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.