„Physis of Crete 0.2” išgaunamas iš tiesiogiai atrinktų alyvuogių mechaninėmis priemonėmis. Koroneiki veislės alyvuogių įvairovė kasmet auginama šeimų, turinčių gamybos tradicijas, kurios kuria aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę. Idealiai tinka Viduržemio jūros dietai. Puikiai tinka salotoms ir maisto ruošimui.
Maistinė vertė:
100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų – 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių – 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių – 6 g. Angliavandenių – 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės.
Rūgštingumas – 0,29% (maks. norma 0.8 %).
Peroksidų skaičius – ≤20mEq;
Vaško kiekis -≤150mg/kg;
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,20; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family (2023 m. rudens derlius).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.