Alyvuogių pasta galima gardinti makaronus, salotas, troškinius arba tinka kaip užkandis, užtepus ant skrudintos duonelės.
Sudėtis: Kalamatos alyvuogių pasta, česnakas, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Maistinė vertė:
100 g: energinė vertė: 245 Kcal/ 1026 kJ Riebalų 25,3 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 19,7 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g. Angliavandenių 3,4 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1,7 g, Druskos – 0,8 g. Skaidulinių medžiagų – 2,2 g, Natrio – 1,2 g.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.