Ypač gryni aukščiausios rūšies alyvuogių aliejai, gauti tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaninėmis priemonėmis.
„AGOURELEO” yra ryškiai žalios spalvos dėl neprinokusių alyvuogių chlorofilo, kuris šviežiam alyvuogių aliejui suteikia daugiau antioksidacinių savybių. Skonis skiriasi nuo aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus, nes yra labai kartus ir šiek tiek aštrus su intensyviu vaisių skonio aromatu, kuris primena šviežiai nuskintas, neprinokusias alyvuoges. Jame yra visi alyvuogių aliejaus vitaminai ir provitaminai, mineralai ir polifenoliai, kurie apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso, aktyvaus deguonies ir laisvųjų radikalų. Ypatingai tinka salotoms ir šaltiems patiekalams!
Rūgštingumas – 0,27% (maks. norma 0.8 %).
‘KORONA Organic Farming’ Ultra Premium Monovarietal alyvuogių aliejus saugo savyje didelį polifenolių kiekį. Jis gaunamas iš sistemingai ir ekologiškai kalnų alyvmedžių giraitėse auginamų alyvuogių. 1 litro šio aliejaus gamybai reikia apie 10-11 kg mažų, neprinokusių alyvuogių, gautų iš kalnuotų vietovių, aukštesnių nei 350 metrų virš jūros lygio. Gamybos procesas vyksta kasmet, spalio mėnesį.
Rūgštingumas – 0,29% (maks. norma 0.8 %).
„Physis of Crete 0.2” išgautas tiesiogiai iš atrinktų alyvuogių ir tik mechaninėmis priemonėmis. Koroneiki veislės alyvuogių įvairovė kasmet auginama šeimų, turinčių gamybos tradicijas, kurios kuria aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus kokybę. Idealiai tinka Viduržemio jūros mitybai. Puikiai tinka salotoms ir maisto ruošimui.
Rūgštingumas – 0,29% (maks. norma 0.8 %).
Maistinė vertė:
100 ml: energinė vertė: 824 Kcal/ 3389 kJ, Riebalų – 92 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 13 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių – 73 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių – 6 g. Angliavandenių – 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 0 g, Druskos – 0 g.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šviesos ir karščio šaltinių. Esant žemesnei nei +7º C laipsnių temperatūrai, produkte gali atsirasti tirštų nuosėdų. Nuosėdos išnyks aukštesnėje nei 7º C temperatūroje. Tai natūralus procesas, neįtakojantis produkto kokybės.
Peroksidų skaičius – ≤20mEqO2/kg;
Vaško kiekis -≤150mg/kg;
Ultravioletinių spindulių absorbcija: K270 – ≤0,22; K232 – ≤2,50; DK – ≤0,01
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family (2022 m. rudens derlius).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.