Alyvuogių pasta galima gardinti makaronus, salotas, troškinius arba tinka kaip užkandis, užtepus ant skrudintos duonelės.
Aštrios žaliųjų alyvuogių pastos sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, raudonėlis, bazilikas, druska, aitrioji paprika, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Žaliųjų alyvuogių pastos sudėtis: žaliųjų alyvuogių pasta, saulėje džiovinti pomidorai, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Kalamata alyvuogių pastos sudėtis: Kalamata’s alyvuogių pasta, česnakas, bazilikas, raudonėlis, druska, ypač tyras alyvuogių aliejus.
Maistinė vertė žaliųjų alyvuogių pastos:
100 g: energinė vertė: 167,5 Kcal/ 703 kJ Riebalų 18,1 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 2,6 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 14,1 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g. Angliavandenių 0 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1 g, Druskos – 0,4 g. Skaidulinių medžiagų – 3,5 g, Natrio – 1,6 g.
Maistinė vertė Kalamata alyvuogių pastos:
100 g: energinė vertė: 245 Kcal/ 1026 kJ Riebalų 25,3 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 19,7 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 1,9 g. Angliavandenių 3,4 g, iš kurių cukrus – 0 g, Baltymų – 1,7 g, Druskos – 0,8 g. Skaidulinių medžiagų – 2,2 g, Natrio – 1,2 g.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve.
Gamintojas: “Physis of Crete” by Asmarianakis Family
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.